Lilon.se Erbjudanden Nya produkter Köpvillkor Om Lilon.se Kontakta oss Lilon.eu - Bloggen Lilon.se på Facebook Lilon.se på Twitter Lilon.se på Instagram Lilon.se på YouTube
  Lilon.se » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Sök
Pennor
 Adonit
 Artline
 Ballograf
 Bic
 Faber-Castell
 Koh-I-Noor
 Letraset
 Lyra
 Marvy Uchida
 Paper Mate
 Parker
 Pennor & Tillbehör
 Pentel
 Pilot
 Stabilo
 Staedtler
 Tombow
 Uni-Ball
 Zig
Kontorsmaterial
 Allmänt kontorsmaterial
 Almanackor & Planering
 Batteri & Laddare
 Blanketter
 Block & Anteckningsböcker
 Butiksmaterial
 Datortillbehör
 Emballage / Packmaterial
 Etiketter
 Hobbymaterial
 Häfta, Fästa & Håla
 Konstnärsmaterial
 Kontorsmaskiner
 Kuvert & Postemballage
 Lagringsmedia & Inspelning
 Lampor
 Papper
 Post-It
 Servering & Engångsartiklar
 Sortering & Förvaring
 Städ / Kem / Hygien
 Stämplar & Märkning
 Väskor
 Skol- & Förskolematerial
 Rättvisemärkt & Fairtrade
 Designprodukter
Varumärken
Alla varumärken »
Artiklar/Information
Hobbymaterial (2)
Konstnärsmaterial (1)
Kontorsmaterial (2)
Pennor (4)
Allmänt (4)
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 102 till 173 (av 173 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2 
Kulspetspenna Pilot Acroball BPAB-15M-B Medium Svart 1/fp av ingrid Skrivet datum: onsdag 10 december, 2014
Kulspetspenna Pilot Acroball BPAB-15M-B Medium Svart 1/fp Jag tycker den här pennan är behaglig att hålla i, den skriver med lagom bred linje och jag gillar d..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Lila 1/fp av Anette Skrivet datum: söndag 14 september, 2014
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Lila 1/fp Jag är lärare och har i många år använt mig av lila pennor som jag har köpt här hos Lilon. Lila är m..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp av Anette Skrivet datum: söndag 14 september, 2014
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp Jag är lärare och använder mig gärna av olika färger för att kunna förtydliga min undervisning. Den ..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
50 st GLAS emballageetiketter av Mats Skrivet datum: söndag 07 september, 2014
50 st GLAS emballageetiketter Bra och billiga etiketter att klistra på flyttkartongerna. Perfekt för släktingarna som skall bära v..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-G till Pilot Frixion Ball Grön 3/fp av Lilian Skrivet datum: söndag 11 maj, 2014
Patron/Refill BLS-FR7-S3-G till Pilot Frixion Ball Grön 3/fp Använder refill till korsordspenna. Produkten är ett måste. Gillar den, och fortsätter att inhandl..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball svart 1/fp av Irene Skrivet datum: onsdag 19 februari, 2014
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball svart 1/fp Är helnöjd med mina produkter. Använder de till min tidbok där det oftast blir väldigt mycket överst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Oljepastellkritor Faber-Castell Creative Studio 12 färger av gunilla Skrivet datum: tisdag 10 december, 2013
Oljepastellkritor Faber-Castell Creative Studio 12 färger Bra och trevlig krita. Täcker ordentligt. Har letat krita länge, min son och jag ritar mycket, och i..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertspenna Faber-Castell opolerade HB 12/fp av gunilla Skrivet datum: tisdag 10 december, 2013
Blyertspenna Faber-Castell opolerade HB 12/fp En bra och rejäl penna att skriva med. Lagom mjuk och lagom mycket färg i skriften. Udden går ej sön..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark av Gun Skrivet datum: torsdag 14 november, 2013
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark Bra produkt och snabbleverans. Precis som det ska vara. Användes både i jobb och privat till brev, v..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Skisspennor Faber-Castell Graphite Sketch Set Goldfaber av Bodil Skrivet datum: torsdag 03 oktober, 2013
Skisspennor Faber-Castell Graphite Sketch Set Goldfaber Mycket för pengarna, inte endast pennorna utan också en pennvässare och ett radergummi, allt i förpa..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Ritpenna Pilot DR Drawing Pen 02 SW-DR-02-L, 0,35mm Blå 1/fp av Lovisa Skrivet datum: måndag 19 augusti, 2013
Ritpenna Pilot DR Drawing Pen 02 SW-DR-02-L, 0,35mm Blå 1/fp Jag har länge använt pennan till att skriva etiketter. Eftersom spetsarna är så tunna kan jag även s..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kopieringspapper A4 Rosa 80g, syrafritt 50 ark/fp av Desiree Skrivet datum: torsdag 27 juni, 2013
Kopieringspapper A4 Rosa 80g, syrafritt 50 ark/fp Fin produkt. Kvick leverans.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron Pilot gel BLS-GC4-B ultrafine Svart 1/fp av Markus Skrivet datum: tisdag 11 juni, 2013
Patron Pilot gel BLS-GC4-B ultrafine Svart 1/fp Jag skriver sedan flera år regelbundet lyrik och prosa såsom passionerad lekman och föredrar att skr..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Spring Fever DP462 A4 90gram, 25 ark/fp av Carina Skrivet datum: måndag 27 maj, 2013
Motivpapper Sigel Spring Fever DP462 A4 90gram, 25 ark/fp Vi använder leveransen till att skriva intyg till våra show och musikalelever. Det var mina pedagoge..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Patron / Refill BLS-FR7-B till Pilot Frixion Ball Svart 12/fp av Jan Skrivet datum: måndag 01 april, 2013
Patron / Refill BLS-FR7-B till Pilot Frixion Ball Svart 12/fp Som vanligt, snabb leverans och vänligt bemötande. Dessa refiller används nästan dagligen för att ä..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Rose Bloom DP695 A4 90gram, 25 ark/fp av Elisabeth Skrivet datum: torsdag 21 mars, 2013
Motivpapper Sigel Rose Bloom DP695 A4 90gram, 25 ark/fp Jag tycker att det är ett vackert brevpapper och jag vill helt använda dem till att skriva brev på.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp Vad finns det att säga om dessa plastfickor mer än att de är precis som de ska vara? A5 plastfickor ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball Orange (raderbart bläck) 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Kulpenna Pilot Frixion Ball Orange (raderbart bläck) 1/fp Är väldigt nöjd med denna penna, köpte samma penna i flera olika färger och är väldigt nöjd med alla..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball grön 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball grön 1/fp Köpte samma penna i flera olika färger och är väldigt nöjd, vilket jag skrivit i mina andra recensio..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp Köpte samma penna i flera olika färger och är väldigt nöjd. Pennan torkar snabbt och kladdar inte, h..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball röd 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball röd 1/fp Pennan gör precis det den ska, den skriver med en fin röd färg, torkar snabbt och suddas enkelt ut. ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma 4380 A4 40,6x25,4mm Oval Vit 25 ark/fp av Åsa Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Etiketter Herma 4380 A4 40,6x25,4mm Oval Vit 25 ark/fp Själva etiketterna är jättebra, precis vad jag var ute efter. De var flyttbara trots att texten sa m..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Post-It block 2007H Hjärta 3 nyanser rosa, 225 blad av silvia Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Post-It block 2007H Hjärta 3 nyanser rosa, 225 blad Hade egentligen velat ha mindre hjärtan, men jag gillar dessa. De är snygga och har bra klister, så ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Index Post-it Extra slitstarka : Rosa, Grön Orange (686PGO) av silvia Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Index Post-it Extra slitstarka : Rosa, Grön Orange (686PGO) Helt fenomenala! Blev så lycklig när jag hittade dem! De andra blir fort sladdriga och faller av.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Fiberspets Faber-Castell Broadpen 1554 0,8mm Blå (51) 10/fp av silvia Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Fiberspets Faber-Castell Broadpen 1554 0,8mm Blå (51) 10/fp De är toppen! Blir tydlig text och skön att skriva med. Bra att de finns i rött också!

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Blue Emotion DP903 A4 90gram, 50 ark/fp av Elisabeth Skrivet datum: torsdag 13 december, 2012
Motivpapper Sigel Blue Emotion DP903 A4 90gram, 50 ark/fp Jag fick information om produkten på Internet. Då jag skriver en del brev, både för hand och på¨dato..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Kartnålar 13mm, Ø 4mm Svart 100/fp av Anna-Lena Skrivet datum: tisdag 11 december, 2012
Kartnålar 13mm, Ø 4mm Svart 100/fp Jag är JÄTTEGLAD för mina kartnålar :) Är så glad jag hittade er för finns inget annat företag som h..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Carl-Gunnar Skrivet datum: torsdag 08 november, 2012
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Häftapparat. Perfekt för att häfta samman små häften i A5 och lite större saker. Ett snille har ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron / Refill BLS-FR7-B till Pilot Frixion Ball Svart 12/fp av Ragnar Skrivet datum: onsdag 07 november, 2012
Patron / Refill BLS-FR7-B till Pilot Frixion Ball Svart 12/fp Hej, Pennan det bästa som har hänt oss. Fungerar på alla sorters papper och ger en bättre skrift än..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-B till Pilot Frixion Ball Svart 3/fp av Kaj Skrivet datum: onsdag 07 november, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-B till Pilot Frixion Ball Svart 3/fp Jag använder Pilot Frixion till lite av varje eftersom texten blir jämn och snygg och är lätt att ra..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna CD-DVD Marker Pilot Begreen SCA-EFCD-B-BG Svart 1/fp av Uno Skrivet datum: söndag 14 oktober, 2012
Märkpenna CD-DVD Marker Pilot Begreen SCA-EFCD-B-BG Svart 1/fp Jättebra märkpenna,snabb leverans.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Måns Skrivet datum: tisdag 09 oktober, 2012
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Användbar produkt som fyller sitt syfte vid skrivaren. Uppskattas då den dels hjälper oss att få sny..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-LB till Pilot Frixion Ball Ljusblå 3/fp av Susanne Skrivet datum: lördag 29 september, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-LB till Pilot Frixion Ball Ljusblå 3/fp Jag är lärare och rättar/skriver massor, och det är såååå underbart att man kan radera sina ev misst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Susanne Skrivet datum: lördag 29 september, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Jag är lärare och rättar/skriver massor, och det är såååå underbart att man kan radera sina ev misst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-LG till Pilot Frixion Ball Ljusgrön 3/fp av Susanne Skrivet datum: lördag 29 september, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-LG till Pilot Frixion Ball Ljusgrön 3/fp Jag är lärare och rättar/skriver massor, och det är såååå underbart att man kan radera sina ev misst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-P till Pilot Frixion Ball Rosa 3/fp av Susanne Skrivet datum: lördag 29 september, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-P till Pilot Frixion Ball Rosa 3/fp Jag är lärare och rättar/skriver massor, och det är såååå underbart att man kan radera sina ev misst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Stiftpenna Stabilo 's move easyergo Högerhänta Blå 1/fp av Johan Skrivet datum: söndag 19 augusti, 2012
Stiftpenna Stabilo 's move easyergo Högerhänta Blå 1/fp Perfekta presenter till dotterns tjejkompisar. De blev jätteglada.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-R till Pilot Frixion Ball Röd 3/fp av Marianne Skrivet datum: måndag 06 augusti, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-R till Pilot Frixion Ball Röd 3/fp Kanonskön att skriva med. Många färger för pedagogisk text. Lätt att sudda. Bra för de flesta område..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-LB till Pilot Frixion Ball Ljusblå 3/fp av Marianne Skrivet datum: måndag 06 augusti, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-LB till Pilot Frixion Ball Ljusblå 3/fp Kanonskön att skriva med. Många färger för pedagogisk text. Lätt att sudda. Bra för de flesta område..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Marianne Skrivet datum: måndag 06 augusti, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Kanonskön att skriva med. Många färger för pedagogisk text. Lätt att sudda. Bra för de flesta område..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm B 12/tub 1 tub/fp av Per Skrivet datum: fredag 03 augusti, 2012
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm B 12/tub 1 tub/fp Mjuka B-stift, som kräver att man skriver med lätt hand.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm HB 12/tub 1 tub/fp av Per Skrivet datum: fredag 03 augusti, 2012
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm HB 12/tub 1 tub/fp Normal och bra HB-stift.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Gummiband nr 106, 150 x 16,0mm 500g/fp av Per Skrivet datum: fredag 03 augusti, 2012
Gummiband nr 106, 150 x 16,0mm 500g/fp Stora och starka gummiband.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Pilot Birdie H-335 stiftpenna 0,5mm metall av Per Skrivet datum: fredag 03 augusti, 2012
Pilot Birdie H-335 stiftpenna 0,5mm metall Lätt och smal penna, mycket behaglig att skriva med.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Pilot Birdie BPS-30SK kulspetspenna metall av Per Skrivet datum: fredag 03 augusti, 2012
Pilot Birdie BPS-30SK kulspetspenna metall Liten, lätt och smal penna, mycket behaglig att skriva med.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark av Ulla Skrivet datum: måndag 23 juli, 2012
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark Hej, Jag har länge varit ute efter att få tag på dessa etiketter, jag har varit och letat i bokhan..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna kombination Pilot Begreen Feed-GP4, 4-färg Svart 1/fp av Johan Skrivet datum: tisdag 19 juni, 2012
Kulpenna kombination Pilot Begreen Feed-GP4, 4-färg Svart 1/fp Det som skiljer pennan från andra flerfärgspennor är känslan i knapparna när man byter färg. Knappen..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Pilot Begreen G-Tec C4 Grip LHG-20C4 Svart 10/fp av Johan Skrivet datum: tisdag 19 juni, 2012
Kulspetspenna Pilot Begreen G-Tec C4 Grip LHG-20C4 Svart 10/fp En ren dröm att använda till vardagliga anteckningar och skisser! Otroligt tunn linje för att komma ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Bläck till reservoarpenna Pelikan 4001 Glasflaska 30ml Röd av Gert Skrivet datum: lördag 09 juni, 2012
Bläck till reservoarpenna Pelikan 4001 Glasflaska 30ml Röd Till en början var jag irriterad på att det jag räknade med skulle vara rött mer gick åt det bruna h..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Raderbar överstrykningspenna Pilot Frixion Light Grön 1/fp av Marianne Skrivet datum: måndag 09 april, 2012
Raderbar överstrykningspenna Pilot Frixion Light Grön 1/fp Helt kanon att använda där man egentligen inte vill föra noteringar. Har köpt alla 3 färgerna (rosa,..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-LG Ljusgrön 1/fp av Marianne Skrivet datum: söndag 08 april, 2012
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-LG Ljusgrön 1/fp Har skrivit recension för en brun Frixion Ball. Saken är samma oavsett färg. Kanonbra, användbar öve..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp av Marianne Skrivet datum: söndag 08 april, 2012
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp Sedan jag provade Frixion Ballpennorna första gången så blev jag fast. Då fanns bara blå, röd och sv..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Rollerballpenna Uni-Ball Vision Elite UB-205 0,5mm Blå 1/fp av Henrik Skrivet datum: onsdag 21 mars, 2012
Rollerballpenna Uni-Ball Vision Elite UB-205 0,5mm Blå 1/fp Av alla pennor som jag använt genom åren är denna penna överlägsen i alla avseenden. Köpte den först..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Vaxduksbok A6 med register A-Ö, 72 blad linjerad Svart 10/fp av Emma Skrivet datum: tisdag 28 februari, 2012
Vaxduksbok A6 med register A-Ö, 72 blad linjerad Svart 10/fp Jag använder denna på jobbet, är sjuksköterska och tycker det är jättebra att kunna skriva upp olika..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st GLAS emballageetiketter av inger Skrivet datum: tisdag 21 februari, 2012
50 st GLAS emballageetiketter jag är mycket nöjd snabb leveans

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Lessebo Brevblock A4 linjerat 50 blad av Harriet Skrivet datum: söndag 12 februari, 2012
Lessebo Brevblock A4 linjerat 50 blad Helt suveränt brevpapper. Tydligen ett av de få som finns att köpa för oss som fortfarande tycker om..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Rollerballpenna Uni-Ball micro UB-120 0,2mm Svart 12/fp av Martin Skrivet datum: fredag 10 februari, 2012
Rollerballpenna Uni-Ball micro UB-120 0,2mm Svart 12/fp Pennorna är bra och sköna. Jag hade problem med att kulan lossnade på några stycken och då fick jag..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron Parker Rollerball 0,8mm Medium Blå 1/fp av Magnus Skrivet datum: söndag 22 januari, 2012
Patron Parker Rollerball 0,8mm Medium Blå 1/fp Om man inte använder pennan regelbundet, torkar patronen.

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Akrylfärg Galeria 8 färger x 250 ml av Sören Skrivet datum: måndag 16 januari, 2012
Akrylfärg Galeria 8 färger x 250 ml Jag tycker om akrylfärgerna för att dom är lätta för penseln lättstrukna lätta att blanda till andra..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,35mm (=0,3mm) 2H 12/tub 1/fp av Anders Skrivet datum: måndag 19 december, 2011
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,35mm (=0,3mm) 2H 12/tub 1/fp Produkten var precis den önskade och har använts en längre tid. Det har blivit sämre sortering hos ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp av Ingrid Skrivet datum: torsdag 15 december, 2011
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp Äntligen en penna med BRUN skrift och vacker nyans dessutom! Att skriften kan raderas är ju ett ytte..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-LB till Pilot Frixion Ball Ljusblå 3/fp av Susanne Skrivet datum: tisdag 13 december, 2011
Patron/Refill BLS-FR7-S3-LB till Pilot Frixion Ball Ljusblå 3/fp Älskar dessa pennor och blev glad över att hitta patroner. Tyvärr var första patronerna dåliga, men ..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Staedtler Pigment liner 308 Tuschritpenna Svart 0,05mm 1/fp av Vanessa Skrivet datum: tisdag 29 november, 2011
Staedtler Pigment liner 308 Tuschritpenna Svart 0,05mm 1/fp Jag köpte den här produkten i syfte att använda till mina illustrationer/ teckningar då jag främst m..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Aluminiumlinjal M+R 30cm cm/mm/tum metall 1/fp av Liv Skrivet datum: måndag 28 november, 2011
Aluminiumlinjal M+R 30cm cm/mm/tum metall 1/fp Utmärkt kvalitetslinjal, tydlig avläsning och stabil att skära mot. Både snygg och praktisk.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Rollerball Uni-Ball Eye Micro UB-150 0,5mm Svart 1/fp av Lennart Skrivet datum: tisdag 25 oktober, 2011
Rollerball Uni-Ball Eye Micro UB-150 0,5mm Svart 1/fp Pennorna jag köpt är verkligen jättebra. Har bara hittat dem hos er. Använder dessa pennor i stort ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Owe Skrivet datum: onsdag 12 oktober, 2011
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Hej Tack så mycket,jag är helt nöjd, har letat länge efter dessa RÄTTA Kille-lekar och kommer nog..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron Faber-Castell Grip Plus ball Svart 1/fp av CG Skrivet datum: tisdag 11 oktober, 2011
Patron Faber-Castell Grip Plus ball Svart 1/fp Fungerar bra. Motsvarar mina förväntningar.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Patron Faber-Castell Grip Plus ball Blå 1/fp av CG Skrivet datum: tisdag 11 oktober, 2011
Patron Faber-Castell Grip Plus ball Blå 1/fp Fungerar bra. Motsvarar mina förväntningar.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 10000 A4 17,8x10,0mm Vit 25 ark/fp av Christian Skrivet datum: tisdag 11 oktober, 2011
Etiketter Herma Movables 10000 A4 17,8x10,0mm Vit 25 ark/fp Håller vad dem lovar! Lätt att ta bort och sätta på igen, och inget problem alls i skrivaren.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Laserark 804 faktura PlusGiro-talong otryckt Röd 250/fp av Fredrik Skrivet datum: måndag 10 oktober, 2011
Laserark 804 faktura PlusGiro-talong otryckt Röd 250/fp Bra pris och snabb leverans

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron Pilot rollerball BLS-VRB7-B 0,7mm Svart 12/fp av Liselott Skrivet datum: tisdag 04 oktober, 2011
Patron Pilot rollerball BLS-VRB7-B 0,7mm Svart 12/fp Fungerar utmärkt ! Har haft svårt att hitta refiller till mina favoritpennor tidigare så jag lär åte..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Plastfickor / Plastficka Esselte 23752 A4 55my präglad 100/fp av Olov Skrivet datum: lördag 03 september, 2011
Plastfickor / Plastficka Esselte 23752 A4 55my präglad 100/fp Perfekt för arkivering av instickskort A4. två sidor. För frimärken. Mycket bra tjocklek användbar ..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Visar 102 till 173 (av 173 recensioner) Resultatsidor: [<< Föregående]   1  2 
Varukorg Mer
...är tom
Summa: 0,00 kr
(exkl frakt)
Ändra
Till kassan
Recensioner Mer
Ergonomisk penna : Stiftpenna Faber Grip 2011 0,7mm metallic
Pennan funkar underbart. Inga mera förhårdnader. Väldigt lät ..
5 av 5 Stjärnor!
Nyhetsbrev

Priser
Priserna är inkl. moms
Ändra till exkl moms

Pennor & Kontorsmaterial

Aktuellt Information Facebook

Lilon.se har sålt kontorsmaterial, pennor, konstnärsmaterial, hobbymaterial, butiksmaterial och papper på nätet sedan 2006.

Söker du något särskilt inom kontorsmaterial, papper och pennor som inte finns med i vårt växande sortiment är du välkommen att kontakta oss.

Kontakt Tjäna pengar Socialt

Adress
(enbart lager, ej butik)
Lilon.se
Rosendalsgatan 1
265 38 Åstorp

E-post
lilon@lilon.se

Telefon
Obs! Begränsade telefontider, då jag jobbar heltid på annat håll under dagarna. Normalt kan jag inte svara under dagtid.
0739-941 961

Tillsammans med oss kan du tjäna pengar genom att länka till oss från din webbplats, eller från ditt nyhetsbrev.
För att tjäna pengar som "affiliate" måste du ansluta dig till vår samarbetspartner AdRecord, och sedan ansöka till vårt affiliateprogram.

Du ansluter dig till vår afiliateprogram hos AdRecord genom att registrera dig här:
AdRecord

Lilon.se på Facebook Lilon.se på Facebook

Lilon.se på Instagram Lilon.se på Instagram

Lilon.se på Twitter Lilon.se på Twitter

Lilon.se på YouTube Lilon.se på YouTube

Copyright © 2006-2015 Lilon.se
Lilon AB, Org.nr: 556871-7721