Lilon.se Erbjudanden Nya produkter Köpvillkor Om Lilon.se Kontakta oss Lilon.eu - Bloggen Lilon.se på Facebook Lilon.se på Twitter Lilon.se på Instagram Lilon.se på YouTube
  Lilon.se » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Sök
Pennor
 Adonit
 Artline
 Ballograf
 Bic
 Faber-Castell
 Koh-I-Noor
 Letraset
 Lyra
 Marvy Uchida
 Paper Mate
 Parker
 Pennor & Tillbehör
 Pentel
 Pilot
 Stabilo
 Staedtler
 Tombow
 Uni-Ball
 Zig
Kontorsmaterial
 Allmänt kontorsmaterial
 Almanackor & Planering
 Batteri & Laddare
 Blanketter
 Block & Anteckningsböcker
 Butiksmaterial
 Datortillbehör
 Emballage / Packmaterial
 Etiketter
 Hobbymaterial
 Häfta, Fästa & Håla
 Konstnärsmaterial
 Kontorsmaskiner
 Kuvert & Postemballage
 Lagringsmedia & Inspelning
 Lampor
 Papper
 Post-It
 Servering & Engångsartiklar
 Sortering & Förvaring
 Städ / Kem / Hygien
 Stämplar & Märkning
 Väskor
 Skol- & Förskolematerial
 Rättvisemärkt & Fairtrade
 Designprodukter
Varumärken
Alla varumärken »
Artiklar/Information
Hobbymaterial (2)
Konstnärsmaterial (1)
Kontorsmaterial (2)
Pennor (4)
Allmänt (4)
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 1 till 89 (av 89 recensioner) Resultatsidor:  1 
Patron/Refill Tombow BR-SF-33 kulspets Svart 1/fp av Tommy Skrivet datum: lördag 26 augusti, 2017
Patron/Refill Tombow BR-SF-33 kulspets Svart 1/fp Kanon att man använda pennan i alla lägen.Även i sängen när andra pennor slutar fungera p.g.a. tyngk..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Linnepapper A4 Vitt 120g, syrafritt, 40 ark/fp av Per Skrivet datum: tisdag 02 maj, 2017
Linnepapper A4 Vitt 120g, syrafritt, 40 ark/fp Fint papper. Känns rejält.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Färgstift Pilot Color ENO 0,7mm Ljusblå 6 stift/etui av Magdalena Skrivet datum: torsdag 20 april, 2017
Färgstift Pilot Color ENO 0,7mm Ljusblå 6 stift/etui De stiftet använder jag tillsammans med färgpennor för att vanligt blyerts synas. Jag är jättenöjda...

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Faber-Castell PITT artist pen Manga Black set, 4 pennor/fp av Magdalena Skrivet datum: torsdag 20 april, 2017
Faber-Castell PITT artist pen Manga Black set, 4 pennor/fp De pennor använder jag tillsammans med Promarker och de är jättebra tills dess. Ink är superbra!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1842 Ø 8mm permanent Röd 540/fp av Mikael Skrivet datum: lördag 01 april, 2017
Märketikett Herma Vario 1842 Ø 8mm permanent Röd 540/fp Klarar mig inte utan dessa då jag behöver kunna märka skivor, böcker, videofilmer etc på ett enkelt ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Linnepapper A4 Vanilj 130g, 50 ark/fp av Per Skrivet datum: lördag 01 april, 2017
Linnepapper A4 Vanilj 130g, 50 ark/fp Fint papper.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp av Per-Arne Skrivet datum: måndag 23 januari, 2017
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp A5 plastfickor av bra kvalitet som inte blir elektriska och jobbiga.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 1,4mm B 6/tub 1tub/fp av William Skrivet datum: fredag 23 december, 2016
Blyertsstift Faber Super Polymer 1,4mm B 6/tub 1tub/fp Riktigt bra stift som varar länge och går aldrig av.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp av anneli Skrivet datum: lördag 03 december, 2016
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp Det enda stället jag hittar rosa whiteboardpennor på! Dottern är lärare, älskar rosa, skriver och ri..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Pilot Eno 0,3mm H 12/tub 1/fp av Gunlög Skrivet datum: onsdag 16 november, 2016
Blyertsstift Pilot Eno 0,3mm H 12/tub 1/fp Fina tåliga stift av mycet bra kvaliitet. Perfekta att användas vid anteckningar i små marginaler på..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Vaxkrita Stockmar Vit (16) 12 kritor/ask av Erland Skrivet datum: torsdag 10 november, 2016
Vaxkrita Stockmar Vit (16) 12 kritor/ask Vaxkrita Stockmar Vit (16) 12 kritor/ask Fungerar perfekt Jag använder den till att märka bildäck ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel White Orchid DP904 A4 90gram, 50 ark/fp av Elisabeth Skrivet datum: måndag 07 november, 2016
Motivpapper Sigel White Orchid DP904 A4 90gram, 50 ark/fp Är mycket nöjd. Tänker ge bort i julklapp, men kan bli så att jag snart beställer hem för att behåll..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspatron Ballograf Epoca Medium Svart 1/fp av Jan Skrivet datum: fredag 04 november, 2016
Kulspetspatron Ballograf Epoca Medium Svart 1/fp Jag är helt nöjd med denna produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspatron Ballograf Epoca Fine Svart 1/fp av Jan Skrivet datum: fredag 04 november, 2016
Kulspetspatron Ballograf Epoca Fine Svart 1/fp Jag är helt nöjd med denna produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1873 Ø 19mm permanent Blå 100/fp av Louise Skrivet datum: måndag 03 oktober, 2016
Märketikett Herma Vario 1873 Ø 19mm permanent Blå 100/fp nn

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp av Stellan Skrivet datum: tisdag 30 augusti, 2016
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp Har köpt och använt dessa pennor i några år nu är helt enkelt kanonnöjd med dem! Använder dem främst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Röd 1/fp av Stellan Skrivet datum: tisdag 30 augusti, 2016
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Röd 1/fp Har köpt och använt dessa pennor i några år nu är helt enkelt kanonnöjd med dem! Använder dem främst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Annette Skrivet datum: onsdag 08 juni, 2016
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Jättebra produkt, liten och nätt. Det enda negativa är att den är hård, häftklammern gick inte rikti..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Lisbeth Skrivet datum: tisdag 05 april, 2016
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Köpte Killekort leken som present och mottagaren blev helnöjd ☺

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Clouds DP565 A4 90gram, 100 ark/fp av Carrol Ann Skrivet datum: måndag 07 mars, 2016
Motivpapper Sigel Clouds DP565 A4 90gram, 100 ark/fp Vi är mycket nöjda med varan och är glada att den finns att tillgå hos Lilon.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Lars Skrivet datum: torsdag 14 januari, 2016
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Jag har i och för sig bara använt den några gånger men är än så länge mycket nöjd. Konstruktionen är..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Felicia Skrivet datum: onsdag 16 december, 2015
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Tack för en supersnabb leverans (under ett dygn)! Det känns lite dyrt med 130 kr (inkl frakt) för en..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Jakob Skrivet datum: onsdag 18 november, 2015
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler En väldigt bra häftapparat. Den är väldigt enkel att använda och den svängbara delen funkar hur bra ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Stiftpenna Pentel Twist-Erase Click 0.5 PD275TA 0,5mm Svart av Patrik Skrivet datum: lördag 31 oktober, 2015
Stiftpenna Pentel Twist-Erase Click 0.5 PD275TA 0,5mm Svart En pålitlig lätt och sidmatad penna. Sidmatningen gör sudden fräsch och tillgänglig. Fler färger fin..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp av Malin Skrivet datum: söndag 18 oktober, 2015
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp Mycket snygg rosa färg! Både jag och eleverna älskar whiteboardpennan!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Passarstift - Blyertsstift till passare Staedtler 556 E4-HB 4 st av Anna Skrivet datum: onsdag 07 oktober, 2015
Passarstift - Blyertsstift till passare Staedtler 556 E4-HB 4 st Tjocka hållbara stift i praktisk liten behållare.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Passare Staedtler Mars Comfort set 551 01, metall av Anna Skrivet datum: onsdag 07 oktober, 2015
Passare Staedtler Mars Comfort set 551 01, metall Stadig passare med hög kvalitet. Bra med förlängningen som gör att man kan sätta dit en penna. Prakt..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma 4471 Special A4 CD/DVD Ø 116mm 100 ark/fp av Björn Skrivet datum: onsdag 23 september, 2015
Etiketter Herma 4471 Special A4 CD/DVD Ø 116mm 100 ark/fp Jättebra papperskvalitet. Det finns mallar när man ska skriva ut CD-Etiketter.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st AKTAS emballageetiketter av Angelina Skrivet datum: fredag 11 september, 2015
50 st AKTAS emballageetiketter Är jättenöjd! Sitter där de ska!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st GLAS emballageetiketter av Angelina Skrivet datum: fredag 11 september, 2015
50 st GLAS emballageetiketter Är jättenöjd! Sitter där de ska!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp av Christina Skrivet datum: onsdag 09 september, 2015
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp Verkade bra, men får inte de att passa ihop när jag skulle skriva ut dom, trots att jag använde Herm..

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Nina Skrivet datum: torsdag 27 augusti, 2015
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Har inte använt dessa ännu, men jag antar att de är lika bra som vanligt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp av Nina Skrivet datum: torsdag 27 augusti, 2015
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp Sudd bara pennor har oändligt många användningsområden, hade ingen aning om att den fanns i lila, fa..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp av Dan Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2015
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp Bra etikett att göra egna oblater med. Lätt att ta på och ta av.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 5074 (10007) A4 63,5x38,1mm Vit 25 ark av Dan Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2015
Etiketter Herma Movables 5074 (10007) A4 63,5x38,1mm Vit 25 ark Perfekta etiketter för att sätta på burkar och flaskor. Lätta att ta av och på, och därför inget kla..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-R (raderbar) Röd av Roland Skrivet datum: torsdag 30 juli, 2015
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-R (raderbar) Röd Perfekt raderbar penna med clicker

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-L (raderbar) Blå av Roland Skrivet datum: torsdag 30 juli, 2015
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-L (raderbar) Blå En perfekt raderbar penna med clicker

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-B (raderbar) Svart av Roland Skrivet datum: torsdag 30 juli, 2015
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-B (raderbar) Svart Mycket bra raderbar penna har saknat det tidigare

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp av Frej Skrivet datum: lördag 18 juli, 2015
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp Var först tveksam till denna penna då jag tyckte att den släppte ut bläck ojämnt och tunnt, men den ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Morticia Skrivet datum: fredag 03 juli, 2015
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Sen flera år de enda pennorna jag använder. Skriver mindre läsligt och utan raderbarhet skulle det ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Överstrykningspenna Staedtler Textsurfer gel 264-23 Rosa av Morticia Skrivet datum: fredag 03 juli, 2015
Överstrykningspenna Staedtler Textsurfer gel 264-23 Rosa Kladdfri och blöter inte upp bläckstråleskrivares papper!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Trädgårdspenna / LYRA Garden Pen 1695 Vattenresistent 1/fp av thomas Skrivet datum: lördag 16 maj, 2015
Trädgårdspenna / LYRA Garden Pen 1695 Vattenresistent 1/fp en av dom bästa hantverkspennorna som finns på marknaden....går att använda i alla väder

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp av Tanya Skrivet datum: måndag 20 april, 2015
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp Bästa suddet till bästa pennan. Glad att jag hittade Lilon som säljer dessa. Inte helt lätt att hitt..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp av Tanya Skrivet datum: måndag 20 april, 2015
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp Riktigt bra stift, lite hårdare och mer hållbar än den som följde med pennan, alltså bryts stiftet i..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp av Tanya Skrivet datum: måndag 20 april, 2015
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp Bästa suddet till bästa pennan. Glad att jag hittade Lilon som säljer dessa. Inte helt lätt att hitt..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st AKTAS emballageetiketter av Gabriel Skrivet datum: lördag 18 april, 2015
50 st AKTAS emballageetiketter Snabbt och personligt service.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma 5062 Premium A4 105x74mm 25 ark/fp av Pia Skrivet datum: söndag 29 mars, 2015
Etiketter Herma 5062 Premium A4 105x74mm 25 ark/fp Mycket nöjd. Använder dem till att klistra i läroböcker. Då skriver jag in lärarens namn samt telefo..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1856 Ø 12mm permanent Rosa 240/fp av Maria Skrivet datum: fredag 27 februari, 2015
Märketikett Herma Vario 1856 Ø 12mm permanent Rosa 240/fp Motsvarade förväntningarna till fullo. Färgåtergivningen bra.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort / Kortlek Öbergs Joker-lek Röd av Elone Skrivet datum: onsdag 25 februari, 2015
Spelkort / Kortlek Öbergs Joker-lek Röd Bra pris och bra produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Elone Skrivet datum: onsdag 25 februari, 2015
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Bra produkt, kommer att köpa flera trots att de är dyra.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball blå 1/fp av Gerd Skrivet datum: fredag 30 januari, 2015
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball blå 1/fp Är mycket missnöjd med produkten. Dels så är det svårt att radera efter felskrivning, dels så tog ..

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]
Läskpapper A4, 10 ark/fp av Karin Skrivet datum: tisdag 27 januari, 2015
Läskpapper A4, 10 ark/fp Läskpapper är nödvändigt när man skriver med reservoirpenna. Detta funkar bra.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp av kristina Skrivet datum: torsdag 25 december, 2014
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp Bra service, mycket trevligt bemötande

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1844 Ø 8mm permanent Lysorange 540/fp av Nadja Skrivet datum: torsdag 11 december, 2014
Märketikett Herma Vario 1844 Ø 8mm permanent Lysorange 540/fp Fungerar jättebra, önskar bara lite fler färger :)

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Lila 1/fp av Anette Skrivet datum: söndag 14 september, 2014
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Lila 1/fp Jag är lärare och har i många år använt mig av lila pennor som jag har köpt här hos Lilon. Lila är m..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp av Anette Skrivet datum: söndag 14 september, 2014
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp Jag är lärare och använder mig gärna av olika färger för att kunna förtydliga min undervisning. Den ..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
50 st GLAS emballageetiketter av Mats Skrivet datum: söndag 07 september, 2014
50 st GLAS emballageetiketter Bra och billiga etiketter att klistra på flyttkartongerna. Perfekt för släktingarna som skall bära v..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball svart 1/fp av Irene Skrivet datum: onsdag 19 februari, 2014
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball svart 1/fp Är helnöjd med mina produkter. Använder de till min tidbok där det oftast blir väldigt mycket överst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Oljepastellkritor Faber-Castell Creative Studio 12 färger av gunilla Skrivet datum: tisdag 10 december, 2013
Oljepastellkritor Faber-Castell Creative Studio 12 färger Bra och trevlig krita. Täcker ordentligt. Har letat krita länge, min son och jag ritar mycket, och i..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark av Gun Skrivet datum: torsdag 14 november, 2013
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark Bra produkt och snabbleverans. Precis som det ska vara. Användes både i jobb och privat till brev, v..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Skisspennor Faber-Castell Graphite Sketch Set Goldfaber av Bodil Skrivet datum: torsdag 03 oktober, 2013
Skisspennor Faber-Castell Graphite Sketch Set Goldfaber Mycket för pengarna, inte endast pennorna utan också en pennvässare och ett radergummi, allt i förpa..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Spring Fever DP462 A4 90gram, 25 ark/fp av Carina Skrivet datum: måndag 27 maj, 2013
Motivpapper Sigel Spring Fever DP462 A4 90gram, 25 ark/fp Vi använder leveransen till att skriva intyg till våra show och musikalelever. Det var mina pedagoge..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Rose Bloom DP695 A4 90gram, 25 ark/fp av Elisabeth Skrivet datum: torsdag 21 mars, 2013
Motivpapper Sigel Rose Bloom DP695 A4 90gram, 25 ark/fp Jag tycker att det är ett vackert brevpapper och jag vill helt använda dem till att skriva brev på.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp Vad finns det att säga om dessa plastfickor mer än att de är precis som de ska vara? A5 plastfickor ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball Orange (raderbart bläck) 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Kulpenna Pilot Frixion Ball Orange (raderbart bläck) 1/fp Är väldigt nöjd med denna penna, köpte samma penna i flera olika färger och är väldigt nöjd med alla..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball grön 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball grön 1/fp Köpte samma penna i flera olika färger och är väldigt nöjd, vilket jag skrivit i mina andra recensio..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp Köpte samma penna i flera olika färger och är väldigt nöjd. Pennan torkar snabbt och kladdar inte, h..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball röd 1/fp av Frida Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball röd 1/fp Pennan gör precis det den ska, den skriver med en fin röd färg, torkar snabbt och suddas enkelt ut. ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma 4380 A4 40,6x25,4mm Oval Vit 25 ark/fp av Åsa Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Etiketter Herma 4380 A4 40,6x25,4mm Oval Vit 25 ark/fp Själva etiketterna är jättebra, precis vad jag var ute efter. De var flyttbara trots att texten sa m..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Index Post-it Extra slitstarka : Rosa, Grön Orange (686PGO) av silvia Skrivet datum: onsdag 27 februari, 2013
Index Post-it Extra slitstarka : Rosa, Grön Orange (686PGO) Helt fenomenala! Blev så lycklig när jag hittade dem! De andra blir fort sladdriga och faller av.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Blue Emotion DP903 A4 90gram, 50 ark/fp av Elisabeth Skrivet datum: torsdag 13 december, 2012
Motivpapper Sigel Blue Emotion DP903 A4 90gram, 50 ark/fp Jag fick information om produkten på Internet. Då jag skriver en del brev, både för hand och på¨dato..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Carl-Gunnar Skrivet datum: torsdag 08 november, 2012
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Häftapparat. Perfekt för att häfta samman små häften i A5 och lite större saker. Ett snille har ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Måns Skrivet datum: tisdag 09 oktober, 2012
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Användbar produkt som fyller sitt syfte vid skrivaren. Uppskattas då den dels hjälper oss att få sny..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Susanne Skrivet datum: lördag 29 september, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Jag är lärare och rättar/skriver massor, och det är såååå underbart att man kan radera sina ev misst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Marianne Skrivet datum: måndag 06 augusti, 2012
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Kanonskön att skriva med. Många färger för pedagogisk text. Lätt att sudda. Bra för de flesta område..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm B 12/tub 1 tub/fp av Per Skrivet datum: fredag 03 augusti, 2012
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm B 12/tub 1 tub/fp Mjuka B-stift, som kräver att man skriver med lätt hand.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm HB 12/tub 1 tub/fp av Per Skrivet datum: fredag 03 augusti, 2012
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,5mm HB 12/tub 1 tub/fp Normal och bra HB-stift.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark av Ulla Skrivet datum: måndag 23 juli, 2012
Etikett Herma 10823 Special Miljö A4 70x36mm Vit, 100 ark Hej, Jag har länge varit ute efter att få tag på dessa etiketter, jag har varit och letat i bokhan..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Raderbar överstrykningspenna Pilot Frixion Light Grön 1/fp av Marianne Skrivet datum: måndag 09 april, 2012
Raderbar överstrykningspenna Pilot Frixion Light Grön 1/fp Helt kanon att använda där man egentligen inte vill föra noteringar. Har köpt alla 3 färgerna (rosa,..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-LG Ljusgrön 1/fp av Marianne Skrivet datum: söndag 08 april, 2012
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-LG Ljusgrön 1/fp Har skrivit recension för en brun Frixion Ball. Saken är samma oavsett färg. Kanonbra, användbar öve..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp av Marianne Skrivet datum: söndag 08 april, 2012
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp Sedan jag provade Frixion Ballpennorna första gången så blev jag fast. Då fanns bara blå, röd och sv..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Vaxduksbok A6 med register A-Ö, 72 blad linjerad Svart 10/fp av Emma Skrivet datum: tisdag 28 februari, 2012
Vaxduksbok A6 med register A-Ö, 72 blad linjerad Svart 10/fp Jag använder denna på jobbet, är sjuksköterska och tycker det är jättebra att kunna skriva upp olika..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st GLAS emballageetiketter av inger Skrivet datum: tisdag 21 februari, 2012
50 st GLAS emballageetiketter jag är mycket nöjd snabb leveans

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,35mm (=0,3mm) 2H 12/tub 1/fp av Anders Skrivet datum: måndag 19 december, 2011
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,35mm (=0,3mm) 2H 12/tub 1/fp Produkten var precis den önskade och har använts en längre tid. Det har blivit sämre sortering hos ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp av Ingrid Skrivet datum: torsdag 15 december, 2011
Kulpenna Pilot Frixion Ball BL-FR7-BN Brun 1/fp Äntligen en penna med BRUN skrift och vacker nyans dessutom! Att skriften kan raderas är ju ett ytte..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Aluminiumlinjal M+R 30cm cm/mm/tum metall 1/fp av Liv Skrivet datum: måndag 28 november, 2011
Aluminiumlinjal M+R 30cm cm/mm/tum metall 1/fp Utmärkt kvalitetslinjal, tydlig avläsning och stabil att skära mot. Både snygg och praktisk.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Owe Skrivet datum: onsdag 12 oktober, 2011
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Hej Tack så mycket,jag är helt nöjd, har letat länge efter dessa RÄTTA Kille-lekar och kommer nog..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 10000 A4 17,8x10,0mm Vit 25 ark/fp av Christian Skrivet datum: tisdag 11 oktober, 2011
Etiketter Herma Movables 10000 A4 17,8x10,0mm Vit 25 ark/fp Håller vad dem lovar! Lätt att ta bort och sätta på igen, och inget problem alls i skrivaren.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Plastfickor / Plastficka Esselte 23752 A4 55my präglad 100/fp av Olov Skrivet datum: lördag 03 september, 2011
Plastfickor / Plastficka Esselte 23752 A4 55my präglad 100/fp Perfekt för arkivering av instickskort A4. två sidor. För frimärken. Mycket bra tjocklek användbar ..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 89 (av 89 recensioner) Resultatsidor:  1 
Varukorg Mer
...är tom
Summa: 0,00 kr
(exkl frakt)
Ändra
Till kassan
Recensioner Mer
Läskpapper A4, 10 ark/fp
Läskpapper är nödvändigt när man skriver med reservoirpenna. ..
5 av 5 Stjärnor!
Nyhetsbrev

Priser
Priserna är inkl. moms
Ändra till exkl moms

Pennor & Kontorsmaterial

Aktuellt Information Facebook

Lilon.se har sålt kontorsmaterial, pennor, konstnärsmaterial, hobbymaterial, butiksmaterial och papper på nätet sedan 2006.

Söker du något särskilt inom kontorsmaterial, papper och pennor som inte finns med i vårt växande sortiment är du välkommen att kontakta oss.

Kontakt Tjäna pengar Socialt

Adress
(enbart lager, ej butik)
Lilon.se
Rosendalsgatan 1
265 38 Åstorp

E-post
lilon@lilon.se

Telefon
Obs! Begränsade telefontider, då jag jobbar heltid på annat håll under dagarna. Normalt kan jag inte svara under dagtid.
0739-941 961

Tillsammans med oss kan du tjäna pengar genom att länka till oss från din webbplats, eller från ditt nyhetsbrev.
För att tjäna pengar som "affiliate" måste du ansluta dig till vår samarbetspartner AdRecord, och sedan ansöka till vårt affiliateprogram.

Du ansluter dig till vår afiliateprogram hos AdRecord genom att registrera dig här:
AdRecord

Lilon.se på Facebook Lilon.se på Facebook

Lilon.se på Instagram Lilon.se på Instagram

Lilon.se på Twitter Lilon.se på Twitter

Lilon.se på YouTube Lilon.se på YouTube

Copyright © 2006-2015 Lilon.se
Lilon AB, Org.nr: 556871-7721