Lilon.se Erbjudanden Nya produkter Köpvillkor Om Lilon.se Kontakta oss Lilon.eu - Bloggen Lilon.se på Facebook Lilon.se på Twitter Lilon.se på Instagram Lilon.se på YouTube
  Lilon.se » Recensioner Mitt konto  |  Varukorg  |  Kassa   
Sök
Pennor
 Adonit
 Artline
 Ballograf
 Bic
 Faber-Castell
 Koh-I-Noor
 Letraset
 Lyra
 Marvy Uchida
 Paper Mate
 Parker
 Pennor & Tillbehör
 Pentel
 Pilot
 Stabilo
 Staedtler
 Tombow
 Uni-Ball
 Zig
Kontorsmaterial
 Allmänt kontorsmaterial
 Almanackor & Planering
 Batteri & Laddare
 Blanketter
 Block & Anteckningsböcker
 Butiksmaterial
 Datortillbehör
 Emballage / Packmaterial
 Etiketter
 Hobbymaterial
 Häfta, Fästa & Håla
 Konstnärsmaterial
 Kontorsmaskiner
 Kuvert & Postemballage
 Lagringsmedia & Inspelning
 Lampor
 Papper
 Post-It
 Servering & Engångsartiklar
 Sortering & Förvaring
 Städ / Kem / Hygien
 Stämplar & Märkning
 Väskor
 Skol- & Förskolematerial
 Rättvisemärkt & Fairtrade
 Designprodukter
Varumärken
Alla varumärken »
Artiklar/Information
Hobbymaterial (2)
Konstnärsmaterial (1)
Kontorsmaterial (2)
Pennor (4)
Allmänt (4)
Läs vad andra tycker Läs vad andra tycker
Visar 1 till 101 (av 173 recensioner) Resultatsidor:  1  2  [Nästa >>] 
Patron/Refill Tombow BR-SF-33 kulspets Svart 1/fp av Tommy Skrivet datum: lördag 26 augusti, 2017
Patron/Refill Tombow BR-SF-33 kulspets Svart 1/fp Kanon att man använda pennan i alla lägen.Även i sängen när andra pennor slutar fungera p.g.a. tyngk..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Linnepapper A4 Vitt 120g, syrafritt, 40 ark/fp av Per Skrivet datum: tisdag 02 maj, 2017
Linnepapper A4 Vitt 120g, syrafritt, 40 ark/fp Fint papper. Känns rejält.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Färgstift Pilot Color ENO 0,7mm Ljusblå 6 stift/etui av Magdalena Skrivet datum: torsdag 20 april, 2017
Färgstift Pilot Color ENO 0,7mm Ljusblå 6 stift/etui De stiftet använder jag tillsammans med färgpennor för att vanligt blyerts synas. Jag är jättenöjda...

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Faber-Castell PITT artist pen Manga Black set, 4 pennor/fp av Magdalena Skrivet datum: torsdag 20 april, 2017
Faber-Castell PITT artist pen Manga Black set, 4 pennor/fp De pennor använder jag tillsammans med Promarker och de är jättebra tills dess. Ink är superbra!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kopieringspapper Marmor A4 Marble Beige 90g, 100 ark/fp av Ann-Charlotte Skrivet datum: tisdag 18 april, 2017
Kopieringspapper Marmor A4 Marble Beige 90g, 100 ark/fp Fint papper. Bra att det är marmorerat på båda sidor.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Lessebo Brevblock A5 linjerat 100 blad av Susanne Skrivet datum: tisdag 11 april, 2017
Lessebo Brevblock A5 linjerat 100 blad Det är svårt att få tag på brevpapper nu för tiden. Är jätteglad att jag hittat hit. Just det här pa..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1842 Ø 8mm permanent Röd 540/fp av Mikael Skrivet datum: lördag 01 april, 2017
Märketikett Herma Vario 1842 Ø 8mm permanent Röd 540/fp Klarar mig inte utan dessa då jag behöver kunna märka skivor, böcker, videofilmer etc på ett enkelt ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Linnepapper A4 Vanilj 130g, 50 ark/fp av Per Skrivet datum: lördag 01 april, 2017
Linnepapper A4 Vanilj 130g, 50 ark/fp Fint papper.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Stiftpenna Faber-Castell Grip-Matic 1318 0,5mm svart 1/fp av Leif Skrivet datum: lördag 01 april, 2017
Stiftpenna Faber-Castell Grip-Matic 1318 0,5mm svart 1/fp Eftersom jag har lång erfarenhet av Faber Castell genom en, nu nerlagd, firma och ville fortsätta, h..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Lim UHU Karlsons Klister, universalklister 45g av Olav A. Skrivet datum: onsdag 15 mars, 2017
Lim UHU Karlsons Klister, universalklister 45g Jeg har brukt Karlsons Klister så lenge jeg har hatt hus eller ting som kan gå istykker. Og det er m..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Ergonomisk penna : Stiftpenna Faber Grip 2011 0,7mm metallic av William Skrivet datum: onsdag 25 januari, 2017
Ergonomisk penna : Stiftpenna Faber Grip 2011 0,7mm metallic Pennan funkar underbart. Inga mera förhårdnader. Väldigt lätt och smidig.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp av Per-Arne Skrivet datum: måndag 23 januari, 2017
Plastfickor / Plastficka A5 0,075mm präglad 10/fp A5 plastfickor av bra kvalitet som inte blir elektriska och jobbiga.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 1,4mm B 6/tub 1tub/fp av William Skrivet datum: fredag 23 december, 2016
Blyertsstift Faber Super Polymer 1,4mm B 6/tub 1tub/fp Riktigt bra stift som varar länge och går aldrig av.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-B till Pilot Frixion Ball Svart 3/fp av Lena Skrivet datum: torsdag 22 december, 2016
Patron/Refill BLS-FR7-S3-B till Pilot Frixion Ball Svart 3/fp Suveränt att det finns patroner att köpa! Funkar jättebra!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna Faber-Castell Multimark 1523 permanent Superfine 2/fp av Maria Skrivet datum: tisdag 06 december, 2016
Märkpenna Faber-Castell Multimark 1523 permanent Superfine 2/fp Tunn och bra penna för märkning på plast. Toppen!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp av anneli Skrivet datum: lördag 03 december, 2016
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp Det enda stället jag hittar rosa whiteboardpennor på! Dottern är lärare, älskar rosa, skriver och ri..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Pilot Eno 0,3mm H 12/tub 1/fp av Gunlög Skrivet datum: onsdag 16 november, 2016
Blyertsstift Pilot Eno 0,3mm H 12/tub 1/fp Fina tåliga stift av mycet bra kvaliitet. Perfekta att användas vid anteckningar i små marginaler på..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Vaxkrita Stockmar Vit (16) 12 kritor/ask av Erland Skrivet datum: torsdag 10 november, 2016
Vaxkrita Stockmar Vit (16) 12 kritor/ask Vaxkrita Stockmar Vit (16) 12 kritor/ask Fungerar perfekt Jag använder den till att märka bildäck ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel White Orchid DP904 A4 90gram, 50 ark/fp av Elisabeth Skrivet datum: måndag 07 november, 2016
Motivpapper Sigel White Orchid DP904 A4 90gram, 50 ark/fp Är mycket nöjd. Tänker ge bort i julklapp, men kan bli så att jag snart beställer hem för att behåll..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspatron Ballograf Epoca Medium Svart 1/fp av Jan Skrivet datum: fredag 04 november, 2016
Kulspetspatron Ballograf Epoca Medium Svart 1/fp Jag är helt nöjd med denna produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspatron Ballograf Epoca Fine Svart 1/fp av Jan Skrivet datum: fredag 04 november, 2016
Kulspetspatron Ballograf Epoca Fine Svart 1/fp Jag är helt nöjd med denna produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Lessebo Brevblock A5 linjerat 100 blad av Ira Skrivet datum: fredag 07 oktober, 2016
Lessebo Brevblock A5 linjerat 100 blad Toppen att det går att få tag på "vanligt hederligt" brevpapper.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
ECCO-PIGMENT Faber-Castell Tuschritpenna 0,3mm av Moniqa Skrivet datum: fredag 07 oktober, 2016
ECCO-PIGMENT Faber-Castell Tuschritpenna 0,3mm Perfekt. Jämn färg, inga klumpar. Använder den till att göra konturer på figurer målade i akryl och ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1873 Ø 19mm permanent Blå 100/fp av Louise Skrivet datum: måndag 03 oktober, 2016
Märketikett Herma Vario 1873 Ø 19mm permanent Blå 100/fp nn

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Sverigekuvert / Kuvert Sverige C6 linjer vit fukthäftande 100/fp av Bengt Skrivet datum: söndag 04 september, 2016
Sverigekuvert / Kuvert Sverige C6 linjer vit fukthäftande 100/fp Jag köpte 100 Sverige kuvert av er. Dom är perfekta till mina korsord. Har inte fått tag i såna nåns..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp av Stellan Skrivet datum: tisdag 30 augusti, 2016
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp Har köpt och använt dessa pennor i några år nu är helt enkelt kanonnöjd med dem! Använder dem främst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Röd 1/fp av Stellan Skrivet datum: tisdag 30 augusti, 2016
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Röd 1/fp Har köpt och använt dessa pennor i några år nu är helt enkelt kanonnöjd med dem! Använder dem främst..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna Faber-Castell Multimark 1513 permanent Fine 6 färger av Åsa Skrivet datum: torsdag 28 juli, 2016
Märkpenna Faber-Castell Multimark 1513 permanent Fine 6 färger Faber-Castell är alltid i toppklass med sina produkter. Har haft en röd och blå färg av dem förut oc..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Silkespapper 16x16cm 960 ark/fp, (20 färger) av Malin Skrivet datum: tisdag 19 juli, 2016
Silkespapper 16x16cm 960 ark/fp, (20 färger) Mycket fina papper. Dock lång leveranstid - 2 veckor.

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Bläckpatron Pelikan TP6 kort Svart 6 patroner/ask av Thanos Skrivet datum: onsdag 15 juni, 2016
Bläckpatron Pelikan TP6 kort Svart 6 patroner/ask mkt bra service. utmärkt produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
ECCO-PIGMENT Faber-Castell Tuschritpenna 0,4mm av Alex Skrivet datum: fredag 10 juni, 2016
ECCO-PIGMENT Faber-Castell Tuschritpenna 0,4mm Utmärkta pennor för konstnärligt arbete. Jag gör tuschteckningar med små intrikata mönster och dessa..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Annette Skrivet datum: onsdag 08 juni, 2016
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Jättebra produkt, liten och nätt. Det enda negativa är att den är hård, häftklammern gick inte rikti..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Bläck till reservoarpenna Pelikan 4001 Glasflaska 30ml Kungsblå av KG Skrivet datum: måndag 02 maj, 2016
Bläck till reservoarpenna Pelikan 4001 Glasflaska 30ml Kungsblå Pelikans bläck för reservoarpennor är enligt min erfarenhet klart överlägset Parkers, som har en ten..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-2 Fine Röd av Martin Skrivet datum: torsdag 28 april, 2016
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-2 Fine Röd Fungerar som väldigt smal whiteboard-penna. Bra med "sudd" i andra änden.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-3 Fine Blå av Martin Skrivet datum: torsdag 28 april, 2016
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-3 Fine Blå Fungerar som väldigt smal whiteboard-penna. Bra med "sudd" i andra änden.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-5 Fine Grön av Martin Skrivet datum: torsdag 28 april, 2016
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-5 Fine Grön Fungerar som väldigt smal whiteboard-penna. Bra med "sudd" i andra änden.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-9 Fine Svart av Martin Skrivet datum: torsdag 28 april, 2016
Märkpenna Staedtler Lumocolor correctable 305 F-9 Fine Svart Fungerar som väldigt smal whiteboard-penna. Bra med "sudd" i andra änden.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Lisbeth Skrivet datum: tisdag 05 april, 2016
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Köpte Killekort leken som present och mottagaren blev helnöjd ☺

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Motivpapper Sigel Clouds DP565 A4 90gram, 100 ark/fp av Carrol Ann Skrivet datum: måndag 07 mars, 2016
Motivpapper Sigel Clouds DP565 A4 90gram, 100 ark/fp Vi är mycket nöjda med varan och är glada att den finns att tillgå hos Lilon.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Bläck till reservoarpenna Pelikan 4001 Glasflaska 30ml Blå-Svart av Harald Skrivet datum: måndag 25 januari, 2016
Bläck till reservoarpenna Pelikan 4001 Glasflaska 30ml Blå-Svart Reservoarpennbläcket Pelikan 4001 använder jag till pennorna Pelikan och Sheaffer, och det fungerar ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Vinkel/Geometrivinkel Staedtler Mars 568 38 16cm extra brytsäker av Stefan Skrivet datum: måndag 25 januari, 2016
Vinkel/Geometrivinkel Staedtler Mars 568 38 16cm extra brytsäker Bra produkt och svår att få tag på

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Lars Skrivet datum: torsdag 14 januari, 2016
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler Jag har i och för sig bara använt den några gånger men är än så länge mycket nöjd. Konstruktionen är..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Färgpenna Lyra Color Giants Skin Tones Hudfärger, 12 färger/fp av Ingela Skrivet datum: onsdag 30 december, 2015
Färgpenna Lyra Color Giants Skin Tones Hudfärger, 12 färger/fp Jättebra pennor, mjukt stift som lämnar lagom mycket färg. Lite tjockare penna som är behaglig i han..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron Pilot rollerball BLS-VB7RT-B 0,7mm Svart 1/fp av Mikael Skrivet datum: lördag 26 december, 2015
Patron Pilot rollerball BLS-VB7RT-B 0,7mm Svart 1/fp Behövde nytt bläck till Pilot penna jag hade och hittade dessa efter lite googling. Köpte ett par oc..

Betyg: 4 av 5 stjärnor! [4 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Felicia Skrivet datum: onsdag 16 december, 2015
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Tack för en supersnabb leverans (under ett dygn)! Det känns lite dyrt med 130 kr (inkl frakt) för en..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkpenna Faber-Castell Multimark 1523 permanent Superfine 2/fp av Maria Skrivet datum: måndag 30 november, 2015
Märkpenna Faber-Castell Multimark 1523 permanent Superfine 2/fp Perfekt penna för skrift på små plastsaker (Ep-rör). Tunn och bra spets!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler av Jakob Skrivet datum: onsdag 18 november, 2015
Häftapparat / Svänghäftare Wedo Swivel Stapler En väldigt bra häftapparat. Den är väldigt enkel att använda och den svängbara delen funkar hur bra ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Stiftpenna Pentel Twist-Erase Click 0.5 PD275TA 0,5mm Svart av Patrik Skrivet datum: lördag 31 oktober, 2015
Stiftpenna Pentel Twist-Erase Click 0.5 PD275TA 0,5mm Svart En pålitlig lätt och sidmatad penna. Sidmatningen gör sudden fräsch och tillgänglig. Fler färger fin..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp av Malin Skrivet datum: söndag 18 oktober, 2015
Whiteboardpennor Artline EK-517 Rund spets, Rosa 1/fp Mycket snygg rosa färg! Både jag och eleverna älskar whiteboardpennan!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Passarstift - Blyertsstift till passare Staedtler 556 E4-HB 4 st av Anna Skrivet datum: onsdag 07 oktober, 2015
Passarstift - Blyertsstift till passare Staedtler 556 E4-HB 4 st Tjocka hållbara stift i praktisk liten behållare.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Passare Staedtler Mars Comfort set 551 01, metall av Anna Skrivet datum: onsdag 07 oktober, 2015
Passare Staedtler Mars Comfort set 551 01, metall Stadig passare med hög kvalitet. Bra med förlängningen som gör att man kan sätta dit en penna. Prakt..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Stiftpenna Pilot Vega HV-40R-TG9 0,9mm Grön 1/fp av Susanne Skrivet datum: tisdag 06 oktober, 2015
Stiftpenna Pilot Vega HV-40R-TG9 0,9mm Grön 1/fp En penna som är svår att få tag i, med 0,9 mm stift. Behaglig i handen och bra att skriva med! Suver..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Dokumentpenna Faber Castell Document 9609 Röd 12/fp av Lise-Lotte Skrivet datum: fredag 02 oktober, 2015
Dokumentpenna Faber Castell Document 9609 Röd 12/fp Bästa rättningspennan enligt våra lärare, lätt att skriva med och kladdar inte!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Bläckpatron Parker Quink till reservoarpenna Kungsblå 5/fp av Henry Skrivet datum: onsdag 30 september, 2015
Bläckpatron Parker Quink till reservoarpenna Kungsblå 5/fp En reservoarpenna är överlägsen alla andra pennor vad gäller utskriftskvaliteten. Parker Quink bläck..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma 4471 Special A4 CD/DVD Ø 116mm 100 ark/fp av Björn Skrivet datum: onsdag 23 september, 2015
Etiketter Herma 4471 Special A4 CD/DVD Ø 116mm 100 ark/fp Jättebra papperskvalitet. Det finns mallar när man ska skriva ut CD-Etiketter.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st AKTAS emballageetiketter av Angelina Skrivet datum: fredag 11 september, 2015
50 st AKTAS emballageetiketter Är jättenöjd! Sitter där de ska!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st GLAS emballageetiketter av Angelina Skrivet datum: fredag 11 september, 2015
50 st GLAS emballageetiketter Är jättenöjd! Sitter där de ska!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp av Christina Skrivet datum: onsdag 09 september, 2015
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp Verkade bra, men får inte de att passa ihop när jag skulle skriva ut dom, trots att jag använde Herm..

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Nina Skrivet datum: torsdag 27 augusti, 2015
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Har inte använt dessa ännu, men jag antar att de är lika bra som vanligt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp av Nina Skrivet datum: torsdag 27 augusti, 2015
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball violett/lila 1/fp Sudd bara pennor har oändligt många användningsområden, hade ingen aning om att den fanns i lila, fa..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Tejphållare Scotch C-38 Petrol (inkl 1 rulle tejp) av Nina Skrivet datum: torsdag 27 augusti, 2015
Tejphållare Scotch C-38 Petrol (inkl 1 rulle tejp) Rejäl och bra, dessutom i snygg färg ;-D

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Hålslag Esselte Servo+ Svart av Nina Skrivet datum: torsdag 27 augusti, 2015
Hålslag Esselte Servo+ Svart Rejäl och bra :-D

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kartnålar 13mm, Ø 4mm Blandade färger 100/fp av Sten Skrivet datum: onsdag 12 augusti, 2015
Kartnålar 13mm, Ø 4mm Blandade färger 100/fp Jag köpte den enklaste av produkter nämligen kartnålar 300 st i blandade (6 olika) färger. Ett barnb..

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]
Stämpelfärg Pelikan 4K Grön 28ml av Lars Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2015
Stämpelfärg Pelikan 4K Grön 28ml Denna stämpelfärg är väl varken bättre eller sämre än andra fabrikat. Med det är den enda GRÖNA jag ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Lim Scotch superstarkt (3004C), 10ml av Omar Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2015
Lim Scotch superstarkt (3004C), 10ml Lim Scotch superstarkt ,best lim som man avvändes alltid möjligt, Tack Lilon ni är snabbast att lev..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp av Dan Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2015
Etiketter Herma Movables 4386 A4 Ø 20mm Rund Vit 25 ark/fp Bra etikett att göra egna oblater med. Lätt att ta på och ta av.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma Movables 5074 (10007) A4 63,5x38,1mm Vit 25 ark av Dan Skrivet datum: tisdag 11 augusti, 2015
Etiketter Herma Movables 5074 (10007) A4 63,5x38,1mm Vit 25 ark Perfekta etiketter för att sätta på burkar och flaskor. Lätta att ta av och på, och därför inget kla..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-R (raderbar) Röd av Roland Skrivet datum: torsdag 30 juli, 2015
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-R (raderbar) Röd Perfekt raderbar penna med clicker

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-L (raderbar) Blå av Roland Skrivet datum: torsdag 30 juli, 2015
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-L (raderbar) Blå En perfekt raderbar penna med clicker

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-B (raderbar) Svart av Roland Skrivet datum: torsdag 30 juli, 2015
Kulpenna Pilot Frixion Clicker 05 BLRT-FR5-B (raderbar) Svart Mycket bra raderbar penna har saknat det tidigare

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp av Frej Skrivet datum: lördag 18 juli, 2015
Kulspetspenna Uni Power Tank SN-227 (0,7mm) Svart 1/fp Var först tveksam till denna penna då jag tyckte att den släppte ut bläck ojämnt och tunnt, men den ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Tejphållare Scotch C-38 Svart av Morticia Skrivet datum: fredag 03 juli, 2015
Tejphållare Scotch C-38 Svart Står stadigt, rör sig väldigt lite när en tar tejp. Prisvärd.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märkflik Post-it Index 1/1" 680-8 Lila av Morticia Skrivet datum: fredag 03 juli, 2015
Märkflik Post-it Index 1/1" 680-8 Lila Använder som bokmärke, sorterar i pärmar, högar med papper. Där det behövs. Finns i många färger så..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-B till Pilot Frixion Ball Svart 3/fp av Morticia Skrivet datum: fredag 03 juli, 2015
Patron/Refill BLS-FR7-S3-B till Pilot Frixion Ball Svart 3/fp Bra svärta trots raderbarhet Fungerar bra i Moleskine och på Post-It

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp av Morticia Skrivet datum: fredag 03 juli, 2015
Patron/Refill BLS-FR7-S3-V till Pilot Frixion Ball Violett 3/fp Sen flera år de enda pennorna jag använder. Skriver mindre läsligt och utan raderbarhet skulle det ..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Överstrykningspenna Staedtler Textsurfer gel 264-23 Rosa av Morticia Skrivet datum: fredag 03 juli, 2015
Överstrykningspenna Staedtler Textsurfer gel 264-23 Rosa Kladdfri och blöter inte upp bläckstråleskrivares papper!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulpenna Pilot Super Grip BPGP-10R-M-B Medium Svart 12/fp av Dick Skrivet datum: torsdag 02 juli, 2015
Kulpenna Pilot Super Grip BPGP-10R-M-B Medium Svart 12/fp Har handlat här sedan ca 9 år. Och kommer att så göra. Utmärkt site plus ett extraordinärt utbud (de..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Trädgårdspenna / LYRA Garden Pen 1695 Vattenresistent 1/fp av thomas Skrivet datum: lördag 16 maj, 2015
Trädgårdspenna / LYRA Garden Pen 1695 Vattenresistent 1/fp en av dom bästa hantverkspennorna som finns på marknaden....går att använda i alla väder

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Rollerball Uni-Ball Signo UMN-207 Micro 0,5mm Svart 1/fp av Catarina Skrivet datum: måndag 11 maj, 2015
Rollerball Uni-Ball Signo UMN-207 Micro 0,5mm Svart 1/fp Fick ett tips på nätet om den här pennan. Och "pennoman" som man är så måste man ju prova. Blev glat..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Rollerball Uni-Ball Signo Broad UM-153 1,0mm Vit 1/fp av Catarina Skrivet datum: måndag 11 maj, 2015
Rollerball Uni-Ball Signo Broad UM-153 1,0mm Vit 1/fp Jag använder pennan till gratulationskort, skisser, designer av olika slag, för att göra ljusa parti..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Ergonomisk penna : Kulpenna Faber-Castell Grip 2011 metallic av Kicki Skrivet datum: lördag 02 maj, 2015
Ergonomisk penna : Kulpenna Faber-Castell Grip 2011 metallic Den här kulpennan från Faber-Castell är helt fantastisk att skriva med. Ett mycket bra köp.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp av Tanya Skrivet datum: måndag 20 april, 2015
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp Bästa suddet till bästa pennan. Glad att jag hittade Lilon som säljer dessa. Inte helt lätt att hitt..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp av Tanya Skrivet datum: måndag 20 april, 2015
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp Riktigt bra stift, lite hårdare och mer hållbar än den som följde med pennan, alltså bryts stiftet i..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp av Tanya Skrivet datum: måndag 20 april, 2015
Blyertsstift Faber Super Polymer 0,7mm HB 12/tub 1 tub/fp Bästa suddet till bästa pennan. Glad att jag hittade Lilon som säljer dessa. Inte helt lätt att hitt..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
50 st AKTAS emballageetiketter av Gabriel Skrivet datum: lördag 18 april, 2015
50 st AKTAS emballageetiketter Snabbt och personligt service.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kopieringspapper A4 Svart 80g, syrafritt 50 ark/fp av marita Skrivet datum: torsdag 02 april, 2015
Kopieringspapper A4 Svart 80g, syrafritt 50 ark/fp första gången jag handlat hos er papper var helt korrekt och det var inga fel på leveranstiden helle..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Etiketter Herma 5062 Premium A4 105x74mm 25 ark/fp av Pia Skrivet datum: söndag 29 mars, 2015
Etiketter Herma 5062 Premium A4 105x74mm 25 ark/fp Mycket nöjd. Använder dem till att klistra i läroböcker. Då skriver jag in lärarens namn samt telefo..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
ECCO-PIGMENT Faber-Castell Tuschritpenna 0,6mm av Alex Skrivet datum: onsdag 25 mars, 2015
ECCO-PIGMENT Faber-Castell Tuschritpenna 0,6mm Jag har under många år använt Ecco-Pigment Faber Castell när jag gjort mina tusch-teckningar.Tidigar..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1856 Ø 12mm permanent Rosa 240/fp av Maria Skrivet datum: fredag 27 februari, 2015
Märketikett Herma Vario 1856 Ø 12mm permanent Rosa 240/fp Motsvarade förväntningarna till fullo. Färgåtergivningen bra.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort / Kortlek Öbergs Joker-lek Röd av Elone Skrivet datum: onsdag 25 februari, 2015
Spelkort / Kortlek Öbergs Joker-lek Röd Bra pris och bra produkt.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön av Elone Skrivet datum: onsdag 25 februari, 2015
Spelkort/Kortlek Öbergs Kille grön Bra produkt, kommer att köpa flera trots att de är dyra.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Pilot V-pen Silver Reservoarpenna (engångspenna) Svart (M) 1/fp av Michael Skrivet datum: måndag 23 februari, 2015
Pilot V-pen Silver Reservoarpenna (engångspenna) Svart (M) 1/fp Köper endast dessa pennor sedan ett par år tillbaks supersköna + att jag skriver bättre med dom kon..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Pilot BPS-GP-F-R Fine Röd 1/fp av Anci Skrivet datum: fredag 06 februari, 2015
Kulspetspenna Pilot BPS-GP-F-R Fine Röd 1/fp Jag har köpt likadana i rött svart och blått. De är sköna att skriva med och det blir smala rena te..

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball blå 1/fp av Gerd Skrivet datum: fredag 30 januari, 2015
Korsordspenna : Kulpenna Pilot Frixion Ball blå 1/fp Är mycket missnöjd med produkten. Dels så är det svårt att radera efter felskrivning, dels så tog ..

Betyg: 1 av 5 stjärnor! [1 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Pilot G-Tec-C4 BL-GC4-BN 0,4mm Brun 1/fp av Joanna Skrivet datum: torsdag 29 januari, 2015
Kulspetspenna Pilot G-Tec-C4 BL-GC4-BN 0,4mm Brun 1/fp Utmärkta pennor! Använder de i olika färger!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Kulspetspenna Pilot G-Tec-C4 BL-GC4-G 0,4mm Grön 1/fp av Joanna Skrivet datum: torsdag 29 januari, 2015
Kulspetspenna Pilot G-Tec-C4 BL-GC4-G 0,4mm Grön 1/fp Utmärkta pennor!

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Läskpapper A4, 10 ark/fp av Karin Skrivet datum: tisdag 27 januari, 2015
Läskpapper A4, 10 ark/fp Läskpapper är nödvändigt när man skriver med reservoirpenna. Detta funkar bra.

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Stegpall / Fotpall Wedo-Step metall, Grå av jan Skrivet datum: onsdag 21 januari, 2015
Stegpall / Fotpall Wedo-Step metall, Grå Både snygg o väldigt praktisk Inger säkerhet

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp av kristina Skrivet datum: torsdag 25 december, 2014
Raderreserv till Faber-Castell Grip Plus 3/fp Bra service, mycket trevligt bemötande

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Dokumentpenna Faber Castell Document 9608 Röd/Blå 12/fp av Nadja Skrivet datum: torsdag 11 december, 2014
Dokumentpenna Faber Castell Document 9608 Röd/Blå 12/fp Används av mina kollegor som gillar dom men priset är alldeles för dyrt SVAR: Hej Nadja! Tack f..

Betyg: 3 av 5 stjärnor! [3 av 5 stjärnor!]
Märketikett Herma Vario 1844 Ø 8mm permanent Lysorange 540/fp av Nadja Skrivet datum: torsdag 11 december, 2014
Märketikett Herma Vario 1844 Ø 8mm permanent Lysorange 540/fp Fungerar jättebra, önskar bara lite fler färger :)

Betyg: 5 av 5 stjärnor! [5 av 5 stjärnor!]
Visar 1 till 101 (av 173 recensioner) Resultatsidor:  1  2  [Nästa >>] 
Varukorg Mer
...är tom
Summa: 0,00 kr
(exkl frakt)
Ändra
Till kassan
Recensioner Mer
Bläck till reservoarpenna Pelikan 4001 Glasflaska 30ml Kungsblå
Pelikans bläck för reservoarpennor är enligt min erfarenhet ..
5 av 5 Stjärnor!
Nyhetsbrev

Priser
Priserna är inkl. moms
Ändra till exkl moms

Pennor & Kontorsmaterial

Aktuellt Information Facebook

Lilon.se har sålt kontorsmaterial, pennor, konstnärsmaterial, hobbymaterial, butiksmaterial och papper på nätet sedan 2006.

Söker du något särskilt inom kontorsmaterial, papper och pennor som inte finns med i vårt växande sortiment är du välkommen att kontakta oss.

Kontakt Tjäna pengar Socialt

Adress
(enbart lager, ej butik)
Lilon.se
Rosendalsgatan 1
265 38 Åstorp

E-post
lilon@lilon.se

Telefon
Obs! Begränsade telefontider, då jag jobbar heltid på annat håll under dagarna. Normalt kan jag inte svara under dagtid.
0739-941 961

Tillsammans med oss kan du tjäna pengar genom att länka till oss från din webbplats, eller från ditt nyhetsbrev.
För att tjäna pengar som "affiliate" måste du ansluta dig till vår samarbetspartner AdRecord, och sedan ansöka till vårt affiliateprogram.

Du ansluter dig till vår afiliateprogram hos AdRecord genom att registrera dig här:
AdRecord

Lilon.se på Facebook Lilon.se på Facebook

Lilon.se på Instagram Lilon.se på Instagram

Lilon.se på Twitter Lilon.se på Twitter

Lilon.se på YouTube Lilon.se på YouTube

Copyright © 2006-2015 Lilon.se
Lilon AB, Org.nr: 556871-7721